• klantenservice@binnenvaartwinkel.nl
  • 0180-641155
  • Gratis verzending vanaf € 60,50 incl. btw (€50,00 excl. btw)
  • Bestelling aan boord bezorgd
  • Eigen vervoer in ARA gebied
Artikelnummer 10221
Merk Cillit Bang
Levertijd Voorraad Artikel
Type Spray
Maat 750 ml
Extra informatie:
Aantal
5,28
€ 5,28
€ 4,36 excl. BTW
  • Product informatie

Productinformatie:

Plakkerige vloeren, voetafdrukken, aangebrand vet - wordt u er ook zo moe van om altijd maar te moeten schrobben? Dat is nu afgelopen, dankzij de nieuwe Cillit BANG Power Cleaner Vet & Vloer! Nu ook voor grote oppervlakken. De gebundelde kracht van Cillit BANG in een emmer: zo wordt schoonmaken weer een feest!

Cillit BANG Power Cleaner Vet & Vloer verwijdert aangebrand vet, aangekoekt vuil en hardnekkige vlekken overal in en rond het huis op krachtige wijze. De krachtige formule van Cillit BANG doet zijn werk onverdund of verdund in water om vuil op kleine oppervlakken (fornuis, kastjes) en grote oppervlakken (vloeren, tegels) moeiteloos in een handomdraai aan te pakken en te verwijderen.

Voor het hele huis, iedere dag. Verkrijgbaar in de twee geurvarianten Power Fresh en Power Citrus. Nieuwe Cillit BANG Power Cleaner Vet & Vloer, en het vuil is weg - iedere dag opnieuw, overal in huis!

Te gebruiken voor:                                                                                                                           Vloeren, laminaat, tegels, werkoppervlakken, fornuis, oven, barbecue, kasten, apparaten, bad, aanrecht, kranen, toilet, douche en douchecabine, keramische oppervlakken, deuren, terras, tuinmeubels, fietsen, autovelgen

Niet te gebruiken voor:
Glaskeramische oppervlakken, aluminium, koper, messing, houten oppervlakken, hete of beschadigde oppervlakken