• klantenservice@binnenvaartwinkel.nl
  • 0180-641155
  • Gratis verzending vanaf € 60,50 incl. btw (€50,00 excl. btw)
  • Bestelling aan boord bezorgd
  • Eigen vervoer in ARA gebied
Hoge S3 SRC instapper
Hoge S3 SRC instapper
Artikelnummer 05931
Merk Sixton
Levertijd In overleg
Materiaal Leer
Kleur Zwart
Maat
Extra informatie:
Aantal
104,00
€ 104,00
€ 85,95 excl. BTW
  • Product informatie

Veiligheidsschoen Aviano

Deze nieuwe hoge instap veiligheidsschoen van Sixton is voorzien van de S3 SRC veiligheidsnorm en heeft de EN ISO20345:2011 certificering. Dit model is van volnerf leder en is voorzien van een Airplus 3d dual micro voering. De veiligheidsneus is van composiet en door het gewicht van 710gr. is deze Sixton Aviano comfortabel te dragen en verder heeft deze veiligheidsschoen een aantal specifieke aandachtspunten zoals:

Dual Micro: Deze Microfiber hielpolstering zorgt er voor dat de hiel beter sluit in de schoen. Hierdoor wordt slijtage aanzienlijk verminderd en het draagcomfort aanzienlijk verhoogd.

Dynamic HC Control: Ergonomisch gevormde harde hiel vorm aan de binnenzijde van de schoen. Houdt de hiel in de juiste stand, geeft de voet de juiste steun en controleert de zijwaartse beweging van de enkel.

Zero (k): Deze Metal Free antiperforatie veiligheidszool (ISO 12568:2010 en EN ISO 20345:2011) biedt optimale bescherming en draagcomfort, is licht en zeer flexibel en heeft een isolerende werking.

CTC: Composiet Metal Free veiligheidsneus, gemaakt van ultra licht composiet materiaal en bestand tegen een impact van meer dan 200j. Deze veiligheidsneus voorkomt eventuele schade aan de voet na een zware impact, heeft een thermo isolerende functie en geleid geen elektriciteit.

WED: Strip met geleidende zilveren vezels. Dit onderdeel dat in contact komt met de voet zorgt er voor dat het schoeisel ook na verloop van tijd antistatisch blijft, ongeacht de gebruikte type inlegzool.

Stabil Active: De Stabil Active ondersteuning is verwerkt in de zool onder de hiel en verbetert de stabiliteit van de hiel en de ondersteuning bij de voetboog. Dit verbetert de houding van de voet.